Ms Been There, Tried That (:

Sunday, 20 May 2012 ? 0 hipsters ?

sinking feeling.


Love without expressing it is like wrapping a gift without giving it.

I read this quote this morning. It describes my situation best. I said I love him. Useless and totally pointless. I never express it. Now, he was so far away. I regret. For never grabbing the chance while he was around. I got that few things to give him. Nicely kept in a blacky pink paper bag. Until now, semua barang-barang tu masih lagi ada di sini. Di tempat aku. Its been yonks the things had been here. Entahlah. I dont know what make it hard to just give it away. Therefore, this quotes is proven. Jangan risau, sayang. Kalau aku rindu kau, aku boleh tengok gambar mu. Kalau aku rasa aku rindu mau dengar kau, aku ada lists of your recorded voice. Ingat malam tu? Aku boleh sentiasa dengar. Jangan risau.

Rumah. Duduk senyap-seyap. Dengar bunyi motor. Ingat kau. Pasang lagu. On shuffle. supaya ta dengar bunyi motor yang me-reminiscing-kan aku kepada kau. Useless and pointless. Even aku put the list on shuffle, lagu yang kau selalu nyanyikan untuk aku juga yang main. Ingat kau. Memang benda dalam hidupku ni ditugaskan untuk sentiasa ingatkan aku dengan kau kott. Huhh.


Asrama. Semakin suck. Entahlah. Environment, endless drama, exam yang susah tahap dewa mau beranak, thoughts about you. Semuanya meletihkan. Why should I carry more than I can hold? Huhh :(


Adek dapat Fast Track Law. Dekat UiTM Shah Alam. Sponsored by KPM. Yes. Aku sungguh jelly. It's supposed to be me. Huhh. Allah, grant my wish. Bagilah yang terbaik untuk aku. Aku janji aku usaha baik-baik. Oh, sayang. Ingatkah? Aku janji kau akan jadi ketiga yang tahu result SPM aku. Aku ta lupa tu. Biar kau ta nak tau, aku nak jugaaaak! Sebab aku dah janji kan. Iloveyou, asyraf.

 When was the last time you thought of me? Or have you completely erased me from your memory?


shhhh! keep it just between us :)




Older Post . Newer Post